Om karleken

Stark som doden ar karleken,
lidelsen obeveklig som graven,
dess pilar ar flammande eld,
en ljungande laga,
maktiga vatten kan inte slacka
karleken,
floder kan inte svepa bort den
                            ~hoga visan.8
                   

Michael jackson was a victim for IlluminatiTry to understand the truth in this one.

...no words...Las mer har.

Juice news
thejuicemedia.com

Sunday

Im on a little trip. Exploring. Life. Inside and outside. This is my notes from my notebook for today, todays goals:

Sunday
What to do today?
Eat something - HAHA.
...
Feel free and be cool
Hemliga kolonier pa mars

Jag haller pa och laser en bok som heter "Ingenting i den har boken ar sant - men det ar precis sa det ar". Den handlar om allt och ingenting, det ar en enda bakad kaka. Hemliga kolonier pa mars. Geomatri. Egyptien. Energiteorier. Philadelphia projektet. Allting i boken gar ihop och man kan nog diskutera det i all oandlighet.Visste ni till exempel att vart universum ror sig i en felfri spriral, identiskt med vart DNA system? Eller att det finns teorier pa att Sphinxen i egyptien ar miljontals ar gammal (man sager ju att var art bara ar 200 000 ar) sa vem satte den dar?

Jag slanger ut ett klipp om mars som jag hittade sa kan ni fa tanka sjalva.LIVE White discussioni talk of freedom
you talk of the flag
i talk of revolution
you'd much rather brag
and as the decibels of this disenchanting discourse
continue to dampen the day
the coin flips again, and again, and again, and again
as our sanity walks away
all this discussion
though politically correct
is dead beyond destruction
though it leaves me quite erect
and as the final sunset rolls behind the earth
and the clock is finally dead
i'll look at you, you'll look at me
and we'll cry a lot
but this will be what we said
this will be what we said:
"look where all this talking got us, baby."

HAARP

Hela dokumentären är ca 45 min lång men jag hittade den bara i fem delar, tyvärr utan svensk text. Om ni inte tror på mig, så lyssna på Jesse Ventura, fd guvenör.

The whole documentry is about 45 min, but I could only find it in 5 peaces. If you people dont trust me, take a look at this guy, Jesse Ventura - ex. governor.
About the Dead birdsFörklaringen med att ett oväder sugit upp fåglarna sovandes från ett träd...( ska jag skratta eller gråta åt den teorin?)
By the way, direkt drogs ju mina tankar till HAARP (som jag ska förklara lite närmare senare för er som inte vet vad det är).  

"A thunderstorm sucked up the birds in the sky and killed them"... (should I laugh or cry at that explanation?). My first thought was that HAARP had something to do with this.

Läs mer här.Funderar på om det kan vara till samma grund att jag och min vän inte kunnat sova de senaste nätterna. Någon annan som kännt oro den senaste tiden föresten? Ohh, hörde ni om det där planet som störtdök? samma anledning kanske...? Det ekar i mitt huvud HAARP, HAARP, HAARP...

Maby its the same reason me and my friend havent been able to sleep very well for some days. Someone else that have felt worried for no reason the last couple of days?

De hemliga Jesus skrifterna

I en bok av Michael Baigent - 'avslöjandet av historiens största mörkläggning' talar han om hemliga skrifter, skrivna av Jesus själv, som de stora ledarna genom tiderna velat undanhålla från allmänheten. Redan det första århundradet efter kristus kan man dra slutsatsen att ledarna ville undanhålla sanningen om Jesus liv och vem han egentligen var. Jag tvivlar inte på att Jesus vandrade på vår jord, men vissa delar av bibeln har manipulerats och ändrats och undanhållits för att ledare vill behålla en sorts världsordning och kontroll bland folket. Redan här kan vi dra paraleller till dagens samhällen hur besatta makthavarna är att bibehålla kontrollen.

"Som ett resultat av en glansig presentförpackning av några historiska händelser som medvetet förvanskades för att tjäna en strikt teologisk dagsordning ..Vi har upptäckt att alla dessa påståenden om Jesus kommit till betydligt senare" .
Med detta menar han att påståenden som "Guds son" och "uppståndelsen" har skrivits till senare i de heliga skrifterna. Jesus själv refererade aldrig sig själv som Guds son, tvärtom, han sa att vi alla är Guds barn (joh 10.31-35).

Genom ett kyrkmöte i Nicaea skapade man en kristen världsordning. Allt annat skulle utrotas, och alla medel var tillåtna. Påven Damaskus I (366-384) lejde mördare att ta kol på alla hans motståndare mot den nya kristna världsordningen. När han slutligen återfått kontrollen utnämnde han Rom till 'Det apostliga biskopssätet'.
(Låt oss läsa om det där, en kristen världsordning, där Påven tar kontroll genom ett blodbad?)

En förvrängd sak i bibeln är bland annat att endast män var Jesus lärjungar och därför är det endast män som kan styra som biskopar, präster och påvar. Men enligt fakta var ju Maria - Magdalena Jesus allra närmaste lärjunge (kanske hade de till och med en relation som man och hustru).

Judas då, han var ju enligt bibeln den man som förrådde Jesus. Detta är dock en felöversättning. Judas var den man som enligt vad jag fått information om, var Jesus utvalde att förråda honom. 
Judas ledde en revolt. Han förkunnade att alla som betalade skatt till Rom var fega.

En kristen grupp bestämde hur kyrkans organisatoriska struktur skulle se ut, vilka trosartiklar som kristna skulle räkna upp och vilka heliga skrifter som skulle godkännas.

Vadan detta BULL SHIT! Hur kunde några människor betämma sig för hur kristendomen skulle föra sig. Självklart för att passa deras politiska tycke. De vände orden och tog det till sin fördel. För kontroll.

Låt oss inte glömma att det än idag sker krig i "Jesu namn". Jag tror inte att Jesus är direkt överlycklig över vad som händer i hans namn i dagens samhällen."Det förflutna är en hypotes som ställts upp för att förklara och rättfärdiga nutiden". - Michael Baigent

A english translation coming soon / Anonymus

Schism


The Hunchback of Notre Dame Subliminal messages

Undermedvetna budskap i Ringaren från Notre Dame.

... more subliminal messages out there...

Citat

"Jag har låtit er se så många goda gärningar, för vilken av dem stenar ni mig?"
"Det är inte för någon god gärning vi stenar dig utan för att du hädar och gör dig själv till Gud fast du är människa".
"Står det inte i er lag: Jag har sagt att ni är Gudar"
- Jesus (joh 10.31 - 35)
Guds rike kommer inte på ett sådant sätt att man kan se det med sina ögon. Ingen kan säga här är det eller där är de. Nej Guds rike finns inom er.
- Jesus (luk 17.20 - 21)

RSS 2.0